2021.01.22. Péntek
Újdonságok -> Médiamegjelenés

A képre kattintva láthatják a cikket (szerb nyelven)A képre kattintva láthatják a híreketA képre kattintva láthatják a híreketA képre kattintva elolvashatják a cikketA képre kattintva elolvashatják a híreket (szerb nyelven)
A cikk elolvasásához kattintson a képreA képre kattintva olvashatják el a cikketA képre kattintva elolvashatják a cikket (szerb nyelven)A képre kattintva elolvashatják a cikket (szerb nyelven).

Napreduje projekat zaštite Palićkog i Ludaškog jezeraA képre kattintva láthatják a cikket.
А képre kattintva elolvashatják a cikket

Kívül-belül szépülő tavak

A képre kattintva látható a tartalom (szerb nyelven)A képre kattintva látható a tartalom (szerb nyelven)A képre kattintva látható a tartalom (szerb nyelven)
A képre kattintva látható a tartalom (szerb nyelven)A cikket elolvashatják a képre kattintva (szerb nyelven)

U toku izlov babuški iz Palićkog jezera
 
A képre kattintva elolvashatják a cikket (szerb nyelven)A cikket elolvashatja a képre kattintvaA cikket elolvashatja a képre kattintvaA cikket elolvashatja a képre kattintva (szerb nyelven)
A cikket elolvashatja a kére kattintva (szerb nyelven)
A képre kattintva látható a felvételA képre kattintva elolvasható a cikk
A cikket elolvashatja a képre kattintva (szerb nyelven)A cikket elolvashatja a képre kattintva

Počela revitalizacija Parka prirode PalićA cikket elolvashatja a képre kattintva.А képre kattintva elolvashatják a cikket
A cikket elolvashatja a képre kattintva

Na mestu gelegunja niče parkingA cikket elolvashatja a képre kattintva.A cikket elolvashatja a képre kattintva (szerb nyelven).

Uklanja se 40 stabala gelegunje iz Aleje hrastova na PalićuA cikket elolvashatja a képre kattintva.A cikket elolvashatja a képre kattintva (szerb nyelven).A cikket elolvashatja a képre kattintva.A cikket elolvashatja a képre kattintva (szerb nyelven).A cikket elolvashatja a képre kattintva 

Móló a Ludasi-tónA madárgyűrűző táborról készült bejátszás a 27. perctől megtekinthető. A képre kattintva megtekintheti a videót.

 


A cikket elolvashatja a képre kattintva

Fotó: Gergely Árpád|<    |   <   |    1   |    2   |    3   |    >   |    >|